Ibland mår jag inte så bra

Hejsan! Vill börja med att säga att jag har fortfarande mina riktigt dåliga dagar. Idag är typiskt en sån dag,. Trotts att jag mår mycket bättre och när ångesten kommer är den inte lika djup som för drygt 1 år sen. Idag hade jag ett kvällspass på schemat. Men när jag stod i duschen i morse höll jag på att tuppa av och mådde väldigt illa. Detta är igentiligen inget ovanligt alls för mig, för det är början till migrän. Men min migrän är väldigt typiskt stressrelaterad och det var igentligen bara en tidsfråga på det nya jobbet när man har känt sig lite si och så. Efter ha fått i mig lite frukost mådde jag något bättre men migrän släpper knappast så lätt så jag ringde och stannade hemma idag. Har även ett tryck över bröstet och har väldigt svårt att låta mig få vara dålig. Men det är något man jobbar med... 

Har precis sätt klart på en film och ska strax knäppa på en till. Eftersom jag mår illa forfarande har jag bara fått i mig te och kex till lunch/mellanmål. Försöker bara varva ner idag och lyssnar på mina signaler. 
Vill också tipsa er om en bok jag lyssnade på Bookbeat för någon vecka sen. Av Therese Lindgren. Så himla bra och det har otrolig hög igenkänningsfaktor! 

 

Trött katt

En riktigt slapp-tisdag! Det har spöregnat utanför fönstret exakt hela dagen. Jag är ledig och har svårt att sitta inne exakt en hel dag. Tog mig ut på en promenad i regnet med en podd i öronen mitt på dan. Kom hem dyngsur man det var väldigt skönt ändå. Har legat i soffan sen dess med myskläderna på. Tittat på olika serier och ätit vattenmelon. Som pollenallergiker får det mer än gärna regna. Det behövs verkligen! Riktigt skönt att bara få ha en dag med inga måsten och bara ligga i soffan och se på det man känner för. I morgon är det jobb igen, dock kväll så får en liten sovmorgon :) 

Till och med Morgan är något seg idag ;) 

Helgen är över

Tjenis vänner! Helgen och måndagen är över. Den va lång men innehållsrik. Här börjar på Akut röntgen och det är som att vara ny igen. När berg och dalbanan äntligen hade stannat så kör den igen. Men jag försöker intala mig själv att jag måste ge mig tid och inte få panik för allt man ska lära sig. Det va dock lite skönt att jobba helg och nu börjar jag åter igen gå kvällar. Men nu och hela dan i morgon är jag ledig. Va så trött imorse så jag sov över väckarklockan höll på att försova mig. Men i morgon får jag sova! 


Hade sånna sjuka cravings ikväll på smulpaj. Hallon allra helst! Galet hur hjärnan funkar 😂 Jag va tvungen att pallra med min stackars pojkvän med till Ica och köpa paj och vaniljsås. Nu har jag tryckt i mig en hel och skulle kunna äta mer!