Onsdag - Torsdag

Spenderade min natt hos Emanuel och vi hade en allmänt mysig kväll. Efter lite shopping på The Body Shop så åt vi på Kina. Egentligen förstår jag inte varför vi säger att det är kinamat. För det är det väl inte?! Väldigt försvenskat.. Imorse åkte jag hem ganska tidigt för hade lovat mamma en dag i skogen. Vi packa en väska full med byttor och askar, kaffetermos och brädde smörgåsar (det heter inte mackor, har jag fått lära mig av dom språkunniga..). Svampkorgen följde ofc med. För bara 2-3 år sen hatade jag att göra sånna här grejer. Nu älskar jag nästan det! Vi var ute drygt 5 timmar och hade en jätte härlig dag bland myggor och fästingar!Hej hösten!

Alla har verkligen haft denna "Nu-är-sommarn-slut-yran". Det har jag tyckt ända sen jag kom tillbaka ifrån turkiet. Men imorse var det 4 grader när jag skulle gå till bussen. Så nu är det verkligen höst ute. Svinkallt ju! Tänk när det börjar bli vår och man tycker att 4 grader är sååå varmt. Sjukt igentligen. Anyway. Har precis vräckt i mig krovstraganoff och ska strax byta om och gå ner till klubben och vara med en liten träningstävling. Ingen big deal så att säga. Var ett tag sen vi träna i huvudtaget så ska bara bli kul! :)

Klassisk "jag-myser-med-en-kopp-kaffe-pose"


Blogg.se

Tack blogg.se. NU! fick jag den nya uppdateringen. Känns som alla fick den för månader sen. Bättre sent än aldrig får man väl säga. Dock har jag svårt för förändringar. Vissa saker ska helt enkelt bara vara som det alltid har varit. Kanske dags för en Blogg.se-app till Android med när ni ändå heller på!