Hallon och blåbär

Det första mamma och jag gjorde idag var att ge oss ut i skogen med korg, bärplockare och massa burkar. Vi var mer inne på att komma hem med bara blåbär och förhoppningsvis lite svamp. Men vi hitta ett utmärkt hallonställe! Det vart 2 liter hallon, lite mer än 1 liter båbär och ingen svamp. Kom hem lagom innan det började regna! 

Tisdag 30 juli

Hejsan! Fy så kvalmigt det är! Man svettas ju så fort man går upp på morgonen. På jobbet håller man på att krevera! Vidrigt vad man måste stinka. Kom precis hem ifrån en cykleltur till apoteket. Har ringt några samtal till vårdcentralen idag. Har mina mistankar om en inflamation i axeln som gör så sjunkt ont att jag nästan grinar. Blev tipsad om att testa Promaxen innan jag bokar tid och ber till gud att detta hjälper. Passar bra med 3 dagars ledig på schemat. Så blir absolut ingen träning, bara vila för mig. 

Om 85 dagar

Hej du regniga måndag. Har verkligen haft en jättebra helg och var riktigt trött igår. Somnade halv 10 på kvällen ;) Spattsera på stan hela söndagen, åt lunch på Creperie Lemoni och en latte på Unico. Tog en liten sovmorgon i morse och det första jag gjorde var att avboka tandläkartiden som jag hade idag som jag absolut inte skulle hunnit med. Jobbar i eftermiddag 15-21 så måste sticka om några timmar. men fram tills dess ska jag bara glo på tv.