Prinsessan

Igår kväll var vi till vetrinären med Molly som jag nämde för någon dag sedan. Hade hittat en hemsk knöl på magen och det visade sig vara en juvertumör. Detta är dock vanligt bland tikar. Det blir en lätt operation nästa tisdag. Sen om knölen är elak eller god kan man inte veta försen man skickat den på analys. Men givetvis kan man inte låta bli att vara väldigt nervös för min lilla prinsessa ♥

No filter


Detta är synen från mitt fönster just nu. Himlen är alldeles orange, dock syns så klart inte det på bilden. Annars har dagen varit bra. Strålande faktiskt! Och jag är nog inte ensam om att skriva om det fina vädret idag. Men det är värt att tjata lite om ;) På fredag är det första mars och just idag har det verkligen känts som vår. Har då aldrig varit lika less på vinterns så som nu. Nog om det. Ska äta snart och inte göra mer idag. Jobba hela långa dagen i morgon sen en pass på gymmet. Hejsvejs! 

Måndag 25 februari

Goodagens! Den underbara lönen rullade in på kontot inatt. januari har varit en sjukt lång månad och det fick man verkligen betalt för. Så räkningar och hyran har jag nu redan betalt och bokat in några pass på jobbet och friskis i veckan. Idag ska jag annars bara dega i soffan och sen köra ett spinningpass ikväll!