Seg söndag

Goddagens! Helgen är snart slut men jag har bara ett kort kvällspass på schemat idag också. Efter jobbet igår kväll åkte jag ut på landet och hämta Emanuel plus några till. Va inte hemma försen vid kl 01 och svintrött efter ha flängt runt och lämnat av folk ;) Vaknade som om jag vore bakis med världens huvudvärk. Men några alvedon och kaffe så vart det bra ;) 

Är själv hemma idag igen och har bara hunnit tagit en ordentlig sovmorgon, ätit frukost och handlat veckans mat. Har pysslat hemma lite sen dess. Tvättat och småstädat lite. Fixa något och äta och slötitta på serier fram tills jag måste cykla iväg. Var ett tag sen nu, men jag är verkligen inte på ett stabilt humör idag. Ångesten har krypit sig på idag och vill hellst gå och lägga mig och ligga kvar där. Imorgon tar jag ett stag till och börjar jobba på 75% av mina 90. Tar verkligen tjuren i hornen! 

Åska och melon

Hejsan vänner! Lördag eftermiddag och har precis slängt i mig lite mat. Eftersom jag är ensam hemma så fick det bli rester ifrån igår.

Päronen och Jimmy kom över tidigare för att gratta Emanuel i efterskott. Bjöd på lite kaffe, fika och dom stack hem igen runt 14. Eftersom E fick en grill av mig i födelsedagspresent fick han jättefin oxfilé av min familj. Lite påhittit 😉

Det har åskat här sen mamma och pappa åkte och även Emanuel åkte iväg. Jag gillar inte åska. Hatar åska, livrädd rent ut sagt. Ända sen jag va liten och är fortfarande. Drog ut alla sladdar i smått panik och kröp under täcket. Som ett litet barn! 😂 Nu har det dragit över och ska strax ta mig till jobbet. Kort kvällspass ikväll fram till kl 22.

Helgen kan börja!

Fredag! Och jag hade verkligen en kort dag på schemat. Men det hann hända mycket! Stressiga men få timmar. Slutade redan 09.45 och va hemna vid 10. Åt en andra frukost på ballkongen och sen dess har jag bara legat i solstolen och lyssnat på flera avsnitt av creepypodden. Jag har verkligen helt förälskat mig i den podden. Ni måste verkligen lyssna på den! 😀

Nu har jag precis slängt ihop lite hallongrottor. Fast fick bli med jordgubbssylt eftersom vi inte hade hallon hemma 😉 Ska bjuda på det imorgon när min familj kommer över. Annars är jag skit trött idag. Vaknade med huvudvärk som suttit i hela morgonen och tröttheten sitter i fortfarande.