Lördagskvällen

Goddagens! Gårdagskvällen vart riktigt rolig och otroligt härlig med vännerna! Hade bokat bord på olerys. Åt middag och såg matchen Arsenal- Aston villa. Gick vidare till Interpool. Bandet Lillasyster spelade men ska jag vara helt ärlig har jag aldrig känt mig så felplacerad. Det va givetvis jättebra men ingen musik jag vanligtvis lyssnar på. Drack drinkar och hade det bra ändå ;) Åt på BK och åkte hem vid halv 3 tiden.


Jobbveckan över!

Jobbveckan, handlingen, flängt runt och ätit middag är äntligen klart . Och jag kan pusta ut. Hoppade till och med över träningen i eftermiddag för att jag är så trött! Men nu njuter jag av en öl och slappar i soffan resten av kvällen. En hel ledig helg framför oss! :) 


Vårruset

Tjoho mina vänner! Helgen närmar sig med stormsteg och har vara två jobbdagarna kvar denna vecka. Hade en väldigt stressig dag igår. Slutade kl 16. Var bara hem och vände. Var ett gäng tjejer från jobbet som skulle springa vårruset. Men vi vart bara 4st. Jag och Sandra sprang hela 5km tillsammans, stanna bara två korta gånger vid vattenstoppen. Kändes så himla bra i kroppen och så himla roligt! :) Efter denna vända vart det picknick. Jätte mysigt i solen! 
Men herregud i dag sitter gårdagen kvar i kroppen. Svintrött och en aning ont lite här och var ;) Tack och lov jobbar jag kväll och fick en sovmorgon. Strax pysa till jobbet.