Sista natten med gänget

Det gick ju sådär att jobba igår. Min röst var helt paj när jag kom hem. Det är inte lätt att jobba med gamla när man redan är hes ;) Tog en ordentlig sovmorgon imorse så jag ska orka med denna lördagskväll också. Men det går säkert galant. Timmarna springer ju förbi på det där stället! Imorgon jobbar jag 7-15 och det blir direkt hem. Äta en sista middag med min fina familj och sen åker flyttlasset hem till Emanuel! Är så lycklig :D

Denna pojke kommer jag sakna så mycket ♥

Fredag 30 augusti

Ledsen för denna frånvaro men jag har legat däckad dessa två lediga dagar. Levt på glass, varm blåbärssoppa, gått promenad med hundarna och sovit där i mellan. Fast det är otroligt jobbigt att gå med hundarna hjälper det verkligen mot förkylnig. Klumpen i både huvud, näsa och hals försvinner fortare om man rör lite på sig då och då. Tänk på det nästa gång ni är förkylda! :) Nu har jag proppat i mig Ipren, vitlökstabletter, C vitamin och hostmedecin. Jobba ikväll och resten av helgen. Sista helgen hemma och ALLT är packat :)

Krya på mig!

Hejsan! Har jobbet nu i två dagar och är nu ledig i två. Då passar det väl inte bättre att dra på sig en dunderförkylning! Har super ont i halsen och huvudet dunkar. Jag har absolut inte tid för att vara sjuk nu. Mitt flyttlass går på söndag och har halva rummet att packa ner ;) Avbokade jobbmötet jag hade ieftermiddag och gick direkt till Ica och handla blåbärssoppa och apelsiner. Härs ska kryas på!