Slödag

Nu är helgen över och jag känner mig, inte så konstigt, helt slut i kroppen. Men nu är jag ledig i två dagar, underbart! Såg en skit kass film i morse och gått en lång promenad längst Fyrisån och det var i stort sätt bara det jag hittat på idag. Ska knappt lyfta ett finger mer idag. Orkar inte. 

Långa dagar

Tjabba! Snart är helgen över och längtar till två lediga dagar måndag tisdag. Igår jobbade jag ca 17h och idag ca 11h. Ganska slut när det var en dyrbar sovtimme mindre inatt. Igår gick det som på räls men idag sluta jag kl 14 och börjar kl 17 igen. Tiden går långsammare. Cykla hem en sväng och är obeskrivligt skönt att ligga i sängen och se på tv just nu mellan passen. Morgan är så kelig! 

Fredagskvällen

Efter all städning ringde Emanuel mig och bad min komma ner på stan. Älskar spontana grejer! :) Han ville bjuda på middag på Kina och gick även en sväng på stan. Så himla gott och har fortfarande ont i kroppen efter alla tallrikar med mat! ;D Vi handla mat med Bn och Sara på Maxi, duschat, druckit te och nu har jag äntiligen lagt mig i sängen. Så himla trött och taggad för en helg med jobb från morgon till kväll! Tjing.