Kräftkalas

Gårdagskvällen började med jättegoda kräftor, bröd, sallad, paj och vin. Jätte trevligt och va så länge sen man åt kräftor och räkor :) Förfestade hos Johan längre in på natten och for sen ner på stan och hamnade på Interpool. Det vart en ganska lung kväll för min del, vilket va ganska skönt för en gångs skull ;) 
Lördag 29 augusti

Hej igen mina vänner! Dom tre senaste dagarna på jobbet har gått jättesnabbt! Och nu har jag ledig helg igen. Så himla skönt :) Tog oss en sovmorgon. Lång frukost och sen kasta jag mig ut på en löprunda. 4,45 km vart det. Men kände mig otroligt trött och träningsvärk hade jag. Men såklart alltid lika skönt ändå ;) Resten av dan har vi slappat. Ikväll blir det kräftkalas hos Johan men dom bästa. Så nu har jag partydressen på, fixat håret och ska bara spackla mig och packa ner käket! Ha en bra lördagskväll :) 


Två lediga dagar

Tjabba vänner! Det känns som om det har varit helg för oss. Två lediga dagar tillsammans. Har haft det jättebra! I måndags va tanken att åka och bada. Vi åkte till skokloster men det blåste så mycket så satt bara och frös. Va där i 45 minuter och åkte och besikta bilen istället. Och kors i taket så gick den helt felfritt igenom. Lycka! 😃 Och på kvällen plocka vi lingon och lacka ballkongen. 

Igår spenderade vi hela dan i Stockholm C. Hade jättebra väder! Luncha, fika och shoppa såklart. Jag vart några träningsplagg rikare. Nu är det skärpning som gäller! Va så sjukt trötta när vi kom hem så det var gyros från Grekens och åt framför tven. Har haft två jättebra dagar men idag är det dags att cykla till jobbet igen. Gjort matlådor hela förmiddagen och ett långt kvällspass väntar ikväll :)