Nästa sista dagen på året

Tjenis! Fredag idag och har jobbat från 08-14. Redan en kvart eftrer det var jag hemma hos Emanuel. Har några timmar att döda innan han kommer hem. Kändes stressigt idag och skallen bara snurrar på mig så antingen tar jag en promenad eller lägger mig och ser på film. Vad tror ni hurtbullen väljer?

Skin byxor

Det ända jag hitta på Rean (har igentligen inte alls haft någon lust att gå på rean) som inte änns var på rea. Sket jag i. Skinbyxorna skulle jag ha. Jublade högt att rätt storlek fanns kvar och nu är dom mina! Från Vila 380 spänn. Värt vart ända öre. Kommer sitta fint på nyårsafton :)

Urkass bild btw.

Ledig torsdag

Goddagens på er! Har en ledig torsdag idag så jag passa på att ta några timmars extra sovmorgon i morse. Känns som det var evigheter sen man inte vaknade av någon klocka. (Har oftast väckarklocka på fast jag är ledig). Tog en långpromenad med hundarna mitt på dagen och sen dess har jag bara degat i soffan med film och två slöa hundar. Vädret tillåter detta. Vart så nostalgisk när vi såg på Kalle Anka i julhelgen att jag bara var tvungen att se Djungelboken och Snövit. Minns inte mycket från dom filmerna ändå fast man har sätt dom miljoner gånger!

Mamma fick en kaffemaskin i julklapp så den går nu på högvarv här hemma!