Lördag!

Tog en alldeles för lång sovmorgon i morse. 13 timmars sömn var på tock för mycket tydligen. Men det är ju underbart att få sova ju! Men har bara gått runt och kännt mig lite på halvstång idag. (haha kan man säga så?! :P) Otroligt seg och har inte gjort ett skit idag. Bara legat i solstolen och läst teori. Nu har jag ätit middag med familjen och ska nu packa ihop en väska tills i morgon. Ställer klockan på super tidigt och far snabbast vägen till Ullared! :) 

Insta week

Bjuder på lite intsagrambilder från midsommar och veckan som varit :)

Fiska med mamma // Jag på midsommar

Öl i Öregrund // Dopp i vattret 

Första fisken för iår! // Även samma med colan typ..

Peanut i gräset //  Min keliga misse ♥

Äntligen heelg!!

Tjenare hörrni! ÄÄÄntligen fredag! Har tre dagar lediga dagar framför mig! :D Helgens planer är ganska så bra. Det blir en lugn lördag, hade bara tänkt drunkna i körkortsteorin. På söndag packar jag och päronen bilen och åker hela vägen ner till Ullared. Å FY FAN VAD JAG SKA SHOPPA! :D Har verkligen (försökt) hållt stenhårt i plånboken dom senaste månaderna så nu ska jag go loose! 

Igår träffade jag min älskade Johanna på en lunchdejt efter jobbet. Vi kan vara ifrån varanadra lång tid men när vi äntligen får ihop en tid att ses som passar båda så är det som tiden stått stilla. Min pärla ♥ Men vi snacka lika mycket skit som vanligt, satt på Cupido en stund innan hon drog mig på stan. Vilket jag är ovan vid, det brukar vara tvärt om ;) Och som sagt får hålla hårt i plånboken nu i sommar rean!

Topp - Bikbok // Klocka - farfars
och fredagen till ära har jag läppstift :D