Mint glass

Hade åter igen ett kort dagpass till kl 13 denna lördag. När jag kom hem vinterbonade vi på ballkongen och köpte pizza till middag. Valde en kebabpizza och helt ärligt minns jag inte änns när jag en sån sist. Hade totalt glömt hur gott den va!! 😋 Ikväll är jag ensam hemma och jag trivs ganska bra i att hålla i fjärren 😉 Duschat, renbäddat i sängen, ätit upp Emanuels Ben och Jerry's (som jag brukar göra när han lämnar mig ensam med en halv bj i frysen 😉). Har ni inte testat denna med mint måste ni verkligen göra det. Så god! 😀 Ha en bra lördagkväll vänner ❤

Första glöggkoppen

Denna fredagskväll unnar jag mig varm glögg att dricka. Och nej, det är inte för tidigt! Köpte flaskan på Ica i slutet på förra vintern och den hanns aldrig bli uppdrucken 😉 Choklad och chilliglögg. Så otroligt god! 😀 Dessutom får jag använda förra årets julklapp som jag fick av mamma och pappa. En jättefin glöggskål, om det är så den heter 😏 med matchande små koppar. Julkänslan kommer krypande 👌

Fredag 28 oktober

Fredag och konstigt nog har jag mer helgkänslor än dom helger jag är ledig ;) Varför har jag ingen aning om. Brukar oftast vara väldigt skönt att jobba helg ändå måste jag säga. Håller tummarna att det blir så denna helg också. 
Hade en kort dag idag. Jobbade bara till kl 13. Städa sen lägenheten när jag kom hem och precis införskaffat och beställt hem lite julklappar ;) Jag hade först inte alls tänkt att köpa några men det känns ändå så dumt att inte göra det. Man kan komma undan väldigt billigt! Emanuel och jag köper ingenting till varandra i år, men bestämmde ändå att päronen och Jimmy får en julklapp ändå ;) 

Nu väntar jag in Emanuel och ska äta tacos till middag. Ärligt fattar jag inte alls hysterin om tacos, det är såklart gott men inte så hysterigt gott som folk beskriver xD.
Ha en bra helg vänner!