Jobba, plugg, sova

Tjabba! Jobbhelgen är överstökad och tog mig en liten sovmorgon i morse. Så jävla slut om man säger så... Är dock ledig nu i två dagar, tills på onsdag snarare. Lagt mig tillgänglig på bemmaningen i Knivsta några nätter nu i April så vi får se om dom hör av sig. Jag trodde jag skulle bli stressad av att ha två jobb och plugg uppekört i trynet. Men får jag bara planera min egen tid går nog detta alldeles utmärkt! :) Idag har jag suttit och pluggat hela dan. Med en stor kopp te och myskläder ofc. Fått in två uppgiter redan och oj vad det går undan. Haha ;) Fick snabbt svar på den allra första uppgiften jag lämnade in och den klarade jag glant. Lättnad! Nu tar jag kväller som min kloka pappa alltid säger och fixa middag och slakar i soffan resten av kvällen. 

Morgan ville inte att jag skulle sitta framför detta och glo. 

Fredag 27 mars

Fredag och kändes skönt att faktiskt avvärka ett dagspass på jobbet idag. Jag är ju som sagt igentligen ingen nattmänniska.. Klockan sprang iväg och vips va den 15 och bara en seg timma kvar. Direkt när jag kom hem tog jag mig i kragen och satte äntligen igång med dom första uppgifterna. Roligare saker kan man ju göra en fredagseftermiddag. Men nu är jag igång! ;) Fy va pissigt tråkigt det är. Och bara jag tänker hur länge jag ska hålla på med skiten freaks me out kan man säga. Jag har tyvärr inget läshuvud heller ;) Men två uppgifter är nu klara och jag kan äntligen landa i soffan för fredagsmys! :) Trevlig helg!

Fredag på en torsdag

Godkväll på er igen vänner! Sista nattpasset på ett tag. Nu kan jag äntligen få jobba själv och lägga upp min natt precis som jag vill. Men har kommit jättebra in i gruppen nattpersonal och alla är så snälla! Och dom ville väldigt gärna ha kvar mig :)

Idag sov både jag och Emanuel till halv 2. Åkte till Gränby C och inhandla lite reakläder, block och pennor till skolan. Åt middag på Chopchop. Och precis när vi sitter och planerar kanske en resa till varmare breddgrader i sommar så öppnar jag lyckokakan och får denna lilla lapp ;)