Sista höst-dagen

Jag skulle ljuga om jag säger att det har varit en värd dag. Men lite jobb fick jag på eftermiddagen och precis när chefen sa att jag kunde vara ledig i morgon så kom det in jobb. Pengar tjänar jag, fast jag kanske hellre hade viljat gått på Gränby och handlat julklappar ;) 

Anywho, vänta på en sen buss hem, ätit och nu står mamma och skricker på att vi ska gå ut med hundarna. Mamma, ditt ord är min lag. 

At work

Hejsan! Sitter på jobbet nu och vet knappt vad jag gör här. Det känns väldigt segt denna förmiddag och just nu känns det ju väldigt värt att man klev upp halv 06 i morse ;) Jag har säkert läst Expressen 10 gånger. Hoppas på att det kommer in lite mer jobb på eftermiddagen så jag får något att göra. Lunch snart! :)

Har i alla fall kommit på julklappar jag ska köpa till hela familjen och Emanuel. Känner mig ganska nöjd faktiskt och ska föröska komma iväg i veckan, om jag inte jobbar vill säga.
Puss!

Den enda vägen är upp

Sådär! Nu har det kommit upp lite nya uppdateringar här på bloggen angående text oxh typsnitt. Så klicka på F5 är ni snälla! :)

Lagat mat, diskat (jag behöver inte flytta hemifrån jag gör ändå allt här hemma;) ), gått med hundarna och nu har jag skrivit ut mitt personliga brev. Mammas jobb hade bett om mitt Cv så nu hoppas vi bara på det bästa! Detta skulle vara så kul och att bara gå efter ett schema skulle vara så mycket bättre :) Håller tummarna!