Åland över dan

Tjabva! Det har varit lite dött här på bloggen dom senaste dagarna. Men som vanligt har dom senaste dagarna bestått av jobb, jobb och jobb. Är ledig denna helg och har spenderat hela dagen på Åland med familjen. Vi åkte över med tidiga båten och åkte hem med sena igen. Eftersom vädret inte var det bästa så vi åkte mest runt på Åland. Var bl.a. på Ålands högsta punkt, fika och gick en promenad i Mariehamn. På hemvägen åt vi buffé och shoppa på taxfreen såklart :) 

Shopping dag

Har flängt på stan hela dagen med mamma. Träffa henne kl 11. Gick upp till mormor på ackis och träffa även en av mostrarna. För er som undrar så visar det sig att mormor har fått bältros och mår bättre :) Efter besöket tog vi en lunch på Subway och shoppa en hel del. Otroligt mysigt att få umgås med väldens bästa mamma! Är nu helt slut i skallen. Ätit middag och ska bara slöa i soffan hela kvällen. 

Kom bland annat hem med detta. För ändats 35kr. Handlar så mycket på Body shop så jag får bara en massa rabatter ;)

På landet

Goddagens läsare! Har för en stund sen kommit hem till päronen och väntar på mamma som kommer hem från jobbet snart. Dricker kaffe och pussar på alla djuren ute. Men ska jag vara ärlig är jag besviken att den underbara värmen typ försvann. Hade hoppats på att den skulle hålla i sig två dagar till åt minst ;) Vi får se vad dagen bjuder på! :)