Måndags humör

Hejsan gott folk! Igårkväll hade Emanuel och bokat nya Hobbit filmen. Så himla bra ;) Konstigt nog tycker jag att den slår Sagan om ringen filmerna med hästlängder ;) Idag dock har det verkligen varit en riktigt skit jobbig måndag. Allt var bara kaos på jobbet.Och var grusig i ögonen för att jag var så trött när jag äntligen fick gå hem. Har nyss duschat och det har jag verklig  längtat efter hela dagen ;) Landat i soffan med morgonrock och raggsockor!

Såhär blev nya frillan. Hel nöjd! :)

Lilla julafton nr 2

Igårkväll tog jag och Emanuel bussen till Alunda och mamma och pappa. Mamma hade gjort super god mat. Vildsvin och hasselbakspotatis med andra goda tillbehör. Svingott verkligen! :D Det vart massa dricka och efterrätt på det. Dela ut julklappar, spela spel och hade en sån himla mysig kväll! :) 

Fredag!

Nu har jag äntiligen jobbat klart denna sjukt långa vecka och ska verkligen bli ompysslad denna kväll. Har en klipptid hos Fransörerna. Älskar verkligen det hör stället. Nu blir det verkligen förändring i barret! Tar en kaffelatte i soffan medans jag väntar. Alltid för tidig ;) Ha en bra helg folks! :)