Skottårsdagen

Tjabba igen vänner! På den 6:e dagen med Slanka så fuskade jag och åt faktiskt pyttepytte lite middag på jobbet. Jag visste att jag aldrig skulle klara av den långa kvällen jag hade framför mig med bara en skake som middag. Det var sill på jobbet. Jag ÄLSKAR sill och kunde faktiskt inte alls motstå. Hahah nästan lite patetiskt ;) Varje kväll jag lägger mig tänker jag att jag skiter i detta, det är inte värt det. Och nästa morgon tänker jag "nu kör vi bara på!". Men nu har jag bestämt mig. Jag kör denna diet fram till fredag. Då har Emanuel bokat bord på Aaltos och efter det trappar jag upp till vanlig mat och kör sen 5:2 diet tills jag är nöjd :) Ni ska dock veta att Slanka fungerar! 

Sen sist då mina vänner. Har jobbat i helgen men bara korta pass 16-21. I Lördags samlades familjen hemma hos Jimmy på förmiddagenoch fira både pappa och Jimmy som fyllt år denna månad. Dela lite presenter, tog en kaffe och en promenad med hundarna innan jag började jobba. Efter jobbet åkte jag raka vägen till Viktoria och förfesta. Jag körde nyktert hela kvällen med Coca cola zero som dricka ;) Men hade det skit roligt ändå givetvis. Man kan bara inte ha tråkigt med dom knäppisarna ;) 
I går söndag tog vi en sovmorgon i vanlig ordning. Jag gick ner till gymmet och brände av ett fläskigt benpass innan jag börja jobba. Så jag kan inte gå normalt idag. Total smärta från midjan och nedåt ;) Idag är jag ledig och har äntligen haft tid att städa lägenheten. Även precis skrivit klart och lämnat in en uppgift. Frid och fröjd. Back to work i morgon! 

Fjärde dagen - check!

Tjabba tjena! Nu har jag inte skrivit sedan jag börja med min diet. Slanka. Dom två första dagarna bestod bara av oändlig hunger. Igår, tredje dagen mådde jag bajs. Verkligen skit! Hade hjärtklappning när jag vaknade och så otroligt trött i musklerna. Nästan som när jag är bakis. Ingen ork att göra någonting. Var såååhär nära på att äta en yttepyttepytte middag på jobbet. Men jag bet ihop. Idag är det fjärde dagen och mår nästan läskigt bra. Jag har så mycket energi och nästan spritter i kroppen. Är givetvis fortfarande hungrig men inte till den grad jag var första dagarna. Mer sugen på saker kanske. Jag skrev förut att jag kände mig så himla trött och kunde knappt komma upp på mornarna. Men dessa senaste dagarna flyger jag nästan upp! Det känns som jag har så mycket energi fast man inte äter något. Efter min vaniljskake till frukost tog jag mig till gymmet. Där spenderade jag en timme och resten av dagen har jag tvättat en himla massa tvätt. Även skrivit klart och lämnat in en uppgift. Ska nu bara ligga på soffan resten av min lediga dag. Puss på er ♥

Godmorgon!

Hejsan mina vänner! Hoppas ni sovit gott :) Jag har sovit som en stock i natt och är nog extra trött idag. Men det finns inget bättre än kaffe på morgonen! Jobbar mellan 07 till 13 idag. Sen har jag utbildning fram till 17. En lång dag med andra ord. Ska strax ta väskan och gå till jobbet. Men har så mycket tid nu på morgonen när jag inte äter min första smoothie försen kl 09 ;) Men lite såhär ser mina mornar ut. Önskar er en bra dag!