Torsdag 26 februari

Tjadåra! Min arbetsintervju igår gick kanoners! Man uttvecklar alltid sig själv och gör något man tycker är jobbigt. Är ganska bekväm av mig ändå. Men mer än så talar jag inte om för er eftersom jag själv inte vet hur jag ska göra. Dock vet jag att jag ska testa gå buddelt där och känna efter. Sen får vi se! 

Annars känns det som jag typ har sovit bort dessa tre lediga dagar. Inte gjort något vettigt alls. Fast det är jättefint väder vill jag typ bara krypa under täcket igen.Så himla rastlös. Men! Idag började jag med 30 dagars workout yoga. Hitta en jättebra youtubekanal. Här om du är inttresserad! :) Nu blir det lunch och Vm-staffet. Back to work imorgon. 

3 dagars ledig!

Igår drog jag långt kvällspass och nu är jag åter igen ledig i tre dagar. Men jag klagar då inte! Ska till och med på en arbetsinterjuv imorgon ;) Mailade förra veckan om ett äldreboende här i Knivsta om dom sökte natt-personal. Skulle behöva lite extra och som ni kanska har märkt så är jag ledig ganska ofta. Men vi får se hur det går. Känns bara roligt :)

Bjöd över mamma igår för en liten visit idag. Jag hade klirrat lunch, hemgjorda galetter med sallad (sviiingott!). Sen tog vi en promenad med hundarna, drack kaffe och såg lite skidorna. Nu har alla åkte hem igen och sitter bara och slötittar på tv. Skulle seriöst kunna somna. Är sjukt trött! Men två dagar i ledighet återstår! :) 

Våran mys-maya ♥

Söndagsmorgon i all ära

Goddagens! Man mår som man förtjänar brukar man säga va. Huvudet är gaanska segt och mår allmänt bajs. Spydde seriöst ner hela jäkla badrummet i natt. Fick städa hela morgonen. Duschat och är lite mer människa nu ;) Förlåt folk. Bli inte mig. 

Vi spenderade gårdagskvällen hemma hos Jocke och Jennifer. Såg fotboll och mello. Drack och hade riktigt trevligt :) Åkte ner på stan och stanna på O'larys tills det stängde. Efter 3e ölkannan är det ganska svart ;) Men hade verkligen en jätte rolig kväll :)