Slö måndag

Måndag igen och ny jobbvecka. Och vilken seg måndag sen. En lång dag på jobbet. Somnade kl 19 igår kväll så var lagom utvilad iallafall ;) Jobbade till 17. Middag, en PW, dusch och nu en kopp te framför Det Okända. Har konstaterat att det är bara 11 dagar kvar varav 8st jobbdagarna innan semestern så jag ska långt ifrån klaga ;) Men en lång vecka väntar! 

Utflyttningfest

Hade en super härlig kväll igår! Var otroligt bakis ifrån fredagens äventyr men när jag kom dit och drack ett glas fortsatte bara kvällen :) Tråkigt att få fira ut Eleonora ur Uppsala, men hon bjöd verkligen på en skit rolig kväll :) Kommer verkligen sakna dig min vän! Runt kl 12 åkte vi ner till Saluhallen och stannade inte mer än en timme innan jag verkligen höll på att somna stående. Åt Max mat på vägen och däckade i sängen. Mår oförskämt bra idag vilket är väldigt konstigt. Men hade en oförglömlig kväll :) 

Spara kvällen i en ask

Hade verkligen en av dom bästa kvällarna igår! Jag lyckades till och med ta tåget utan krångel både till och från Sthlm ;) Vi gick till Vapiano i gamla stan, drack vin och åt svingod pizza! :) Bara snacka massa skit och prata ikapp om vad som hänt sen sist. Underbara brudar! :) Nästa gång tar vi Enköping! Tåg sista tåget hem och träffa alla andra boysen på Allstar innan vi cykla hem. 

Bästaste Malin och Emelie ❤️