Torsdag 30 maj

Godkväller! Ligger och tar det lugnt en stund i soffan.Jobbet gick så otroligt fort idag. Hann knappt komma dit innan klockan redan var fem i tre och jag får gå hem. Tvär somna på rasten gjorde jag också. Har nu lagat mat och väntar på pappa så ska vi ut och övningsköra en sväng :) Bara en lång jobbdag kvar!

Från onsdag morgon


Har precis landat hemma efter en jätte lång dag på jobbet. Kastat i mig lite soppa och ska snart ta en kvällspromenad med pappa och hundarna i vanlig ordning. Är helt slut, längtar som tusan efter duschen! Jobbar på dessa långa dagar fram till fredag och sen får jag äntligen helg. Fy fasiken vad det var jobbigt att kliva upp ur sängen i morse. Var otroligt längesen jag kände så. 

Tisdag 28 maj


Halloj! Tog en sovmorgon i morse och gått med hundarna i vanlig ordning. Sen har jag suttit här i stort sätt hela dagen, framför datorn med en kopp kaffe. Fast det är sånt fint väder ute, vill bara ut och njuta! Men har ett kvällspass ikväll och ett möte innan jag börjar. Sen jobbar jag stenhårt resten av veckan, långa dagar och längtar som sjutton till helgen då jag är ledig :) Ska bara klirra lite lunch nu innan jag sticker iväg. Hadethej!