Middag och bio

Så här har våran kväll sätt ut. Vi åt middag på Forno Romano och gick sen till filmstaden och såg Djungelboken. Riktigt bra film och gillade verkligen att den va så lik den första, tecknade. Nu har nyligen landat hemma och bara att ladda inför i morgon ;) 
 

Mer odling

Det är fredag gott folk och jag har lång helg denna vecka. Fick helg kl 21 igår kväll när jag äntligen fick gå hem ifrån ett kvällspass. Men kunde knappast sova länge i morse. Har inte haft så mycket för mig. Tvättat, städat badrummet och planterat om blommorna och fått i ordning på ballkongen. Vill gärna ha värme nu så man kan njuta där ute också! 
Ikväll blir iallafall middag och bio med min bättre hälft. Perfekt start på helgen! :) 

Grow

Vi åkte in till stan igår och tog en vända runt boländerna. Kika lite på Plantagen, Stadium och handla både alkohol och mat inför Valborg på lördag. Jag är nästan löjligt taggad. Det ska äntligen bli så roligt att få vara med och få hänga med alla hela dagen. Äntligen fira Valborg på 3 år! Hoppas att vädret blir bättre..

Men vi köpte detta på Plantagen som sagt. det är typ den tusende-elfte gången jag köper kryddor och att försök inte döda och dränka dom är chansen minimal. Men nu har jag ställt dom på ett bättre ställe där inte katterna äter på dom! När vädret blir bättre ska dom ut på ballkongen. Köpte även en större kruka till pelagonerna i sommar. Emanuel köpte även en paprika. Så det ska bli spännande hur den blir längre fram :)