Sista dan på året!

Gott nytt år mina vänner! Jag ser verkligen fram emot både ikväll och hela år 2016. Första gången som det verkligen känns så om jag har så många möjligheter att kasta mig rakt ut ;) låter klyschigt kanske..

Igår jobbade jag till 13. Hade hundarna några timmar efter jobbet. Så mysigt! Men vi hann inte med så mycket mer än gå en dagspromenad och mysa en stund i soffan innan päronen hämta dom igen. Idag hörna, jobbar jag till 13 igen. Hem och ta en dusch. Fixa och byta om och ta flarran under armen. Ska spendera kvällen och fira in nya året med dom bästa av dom bästa. Hörs nästa år! :D 

Shopping!

Denna lediga tisdag har spenderats på stan med denna brud! Vi lunchade på Cupido. Ni anar inte hur gott det var med sallad efter all julmat! Nästan himmelsk! :D Gick sen runt på stan. Köpte nya strumpbyxor, lite på Bodyshop, en ny almanacka och en flaska bubbel till nyår :) Tog även en super god vanilj latte. En jätte mysig dag i kylan :) 

Långveckan över!

Godkväll på er! Helgen är äntligen över och att sätta ett jobbpass på en måndag efter en 6 dagars-vecka är inte schysst. Men efter nyår blir det nytt schema igen och mer procent :) Jobbade dock bara till 13 idag. Väldigt skönt! Tog en längre väg hem för att få röra lite på mig och njuta av det fina vädret. Äntligen, ÄNTLIGEN! Lite snö och kallt. Perfekt om man frågar mig. Nu får det gärna vara såhär över nyår. 

Sen jag kom hem har jag ätit middag och titta på när roboten dammsuger ;) Legat som en klump i soffan och haft en katt på magen. Och här ligger vi kvar. Funderar starkt på att gå och lägga mig. Äntligen ledig i morgon!