Valborgsmässoafton

Glad valborg mina vänner! Som en trogen Uppsala bo jag är så skulle jag mer än allt annat vela sitta vid ån nu och dricka mosserat och äta äckliga jordgubbar. MEN! Precis som förra året så jobbar jag. Till kl 21 dessutom. Och i morgon börjar jag kl 07. Så det var rent ut sagt bara att totalt glömma. Dock är jag glad att jag just inte bor i Uppsala just nu ;) För förra året vaknade man av bruden ovanför med dunkande musik och kunde inte somna för hennes dunkande musik. Vi brukar inte klaga men det där var helt otroligt! Tyst vart det när vi ringde störningsjouren ;) 
 
Hur som haver! Nu ska jag åka till jobbet i Knivsta och kolla ett schema jag kan få. Ja hörrni. Jag kanske ska säga upp mig ifrån Karl-Johansgårdarna. För någon vecka sen så fick jag ett erbjudande jag igentligen inte alls kunde säga nej till! Men ingenting är på papper eller bestämmt helt ut ännu. Vi får se hur det går idag :)
Som sagt! Glad valborg :)

Slappdagar

Då va dessa två lediga dagar passerade. Och kan börja om på ny vecka för min del. Gjorde i stort sätt exakt samma idag som igår. Sprang ett varv i spåret och suttit på ballkongen med en tidning resten av dan. Har bränt hårbotten och fått färg på näsan. Men klagar inte. Behöver lite lugn från värdens stressigaste mars månad. Nu blir det en kvällspromenad med min sambo innan soffan. 

2,16 km senare

Måndag igen hörrni. Men älskar att va ledig på måndagar ;) Har precis fått i mig lunch efter en dusch. Tog mig till elljusspåret på förmiddagen och sprang en vända. Det va fan jobbigare att cykla dit än att springa. Asså cykelavstånd på ca 500 meter. Va alldeles för länge sen jag tog mig i kragen om jag inte änns klarar det. Men det va helt underbart skönt att röra på fläsket i detta väder! En väldigt konstig mening! Men nu hörrni kör jag på hela denna vecka. Vårruset väntar ju runt hörnet ;)