Efter 15h sömn

Goddag mina vänner! Fast dock känns det forfarande som morgon för mig. Somnade kl 21 igår. Och vaknade idag vid halv 1. Måste ha varit jättetrött! ;) 15 timmar folket! 
Satte på mig myskläderna och åt frukost framför några avsnitt av PH. Nu ska jag bara pula hemma. Försöka få lite plugg gjort. Är ledig tills på fredag :) 

Söndagsbio

Godkväll på er folket! Denna helg kommer jag leva länge på! I går va det en slapp söndag. Vi åkte in till stan på kvällen. Åt på Kina River och sen bio. Vi såg Filmen Everest. Jättebra! :) 

Men det har knappast undgått någon att det är måndag igen. Jobbade ett kort pass, till kl 13. Försökte få lite plugg gjort innan Peder hämta mig. Åkte till Kungsängen. Vi hämta tillbaka bilen igen. Efter lite krångel gick allting jättebra :) Kasta i oss mat, nyss duschat och nu sitter jag äntligen i soffan med en kopp te. Längtar efter sängen!! 

Lördagen i en burk

Tjena folket! Dom senaste dagarna på jobbet har varit sjukt tunga. Har varit så trött på kvällarna så inte orkar annat än sovit. Ofc ;) 

Men har varit ledig denna helg och verkligen haft det toppen! Var bjudna på mat hos svärmor igår. Sen fick jag skjuss hem till Ingrid. Vi drack vin i hennes lya som hon hyr i 3 månader. Gapa och snacka skit. Åkte ner på stan och hamnade på BJ. Shottade massa tequila och träffa massa härligt folk! Vaknade i morse med sminket kvar och kläderna på. Det är ett helt under att jag lyckades ta mig hem! HAHAHA men kvällen var så jäkla rolig. Den bästa på mycket länge :)