Valborgsmässoafton

Valborg idag. Och hade jag varit ledig idag hade jag dragit igenom hela skiten. Kvalborg, valborg och finalborg. Men har att kvällspass ikväll och det känns som var ända jäkel firar utom jag. Men helt ärligt, det är svinkallt ute! Jag är hemma istället, städar, betalar räkningar och tar hand om hundarna idag. Ska ta bussen till jobbet senare och sen får vi se om jag går ut efter jag slutat kl 21 eller om jag helt enkelt åker hem. Hade tänkt att bjuda på en bild ifrån förra årets valborg. Men hittade seriöst ingen och kommer heller inte alls ihåg vad jag gjorde.   Hitta en bild från förra årets valborg! 

Bild ifrån Viktoria 

Välkommen försommaren

Detta har jag pysslat med exakt hela dagen. Började efter morgonpromenaden och vart klar nu. Drygt 7 timmar tog det. Jag har så sjukt mycket kläder, det är bara att konstatera. Och får absolut inte plats med både "vinterkläder" och "sommarkläder" samtidigt i garderoben. Så jag packar ner kläderna i vakumpåsar när deras period är slut som sagt ;) Fiffigt va! Nu har jag då äntligen fått tagit fram mina vår/sommarkläder. Och det känns nästan som en helt ny garderob :) Har klänningar jag inte änns hunnit använda! Det är ju första Maj om bara två dagar så jag är nu trött på stickade och tjocka huvtröjor som fick åka ner idag. Nu får verkligen försommaren kan komma!

Snö / Edblad


Dess två finisarna köpte Emanuel åt mig i helgen. Otroligt fina och kommer säkert ha dom jämt! Speciellt ringen, som jag absolut älskar ♥  Armbandslänken är ifrån Snö of sweden och ringen ifrån Edblad. Två absoluta favoriter :)