God natt

Godkväll vänner! Har jobbat ett kort pass ikväll och kom precis hem. 16.30-21 bara. Lungt va det också. Sista dagen som sjukskriven. I morgon ska jag friskskriva mig hos försäkrings. Känns så himla skönt ska ni veta! När jag kom hem efter jobbet hade Emanuel köpt jättefina vita rosor, dukat fram te och tänt ljus. Älskar att komma hem till det efter en kväll på jobbet 😍 Är ledig i morgon igen så en sovmorgon väntar i morgonbitti 😊

Uppdatering!

Har nu uppdaterat bloggen en liten aning. Även mobilvariationen. Är väldigt sugen på att byta bilder på headern också eftersom jag inte alls ser ut så där längre. Men jag har ju inte precis några bra. Ska föröska ta några nu i höst som är lite mer uppdaterade! Känner inte för att lägga in några sommarbilder. 
Dock i mobilvariationen får sommaren leva kvar lite ;) Var väldigt längesen jag gjorde en uppdatering och det är ju så himla enkelt nu mera! Blir säkert ett helt nytt tema snart. 

Bjuder er på en bild ifrån Rhodos i sommras. Vill verkligen tillbaka till den veckan och den värmen ♥

Onsdag morgon

Godmorgon vänner! Min bebis har gosat med mig framför tven sen jag vaknade. Älskar när hon ligger på min mage och kurrar. Varker Morgan eller Martini spann förut. Men nu gör dom det. Har verkligen saknat det ljudet 😍
Har bara hunnit druckit en jättestor kopp kaffe och dragit mig i sängen denna morgon. Börjar inte försen 16.30 ikväll och idag är sista dagen med min sjukskrivning och börjar äntligen på nytt schema på fredag.
Önskar er en bra dag vänner! :)