Julpynt

Glömde! I måndags kunde jag inte hålla mig längre! Efter jag slutade kl 13. Passade jag på att plocka fram alla julsaker. Bytte gardiner och fram med stjärna, ljusstackar, adventsljus och tomtar. Bytte lite kuddar och till andra filtar. Jodå jag har julfiltar och kuddar ;) Även belysningen på ballkongen svor jag över. Men fy var mysigt det vart i lägenheten. Vi har flyttat två vintrar i rad så har blivit ytterst lite julpynt för våran del. Men detta år slor vi på stort. Vi har till och med köpt en gran som ska komma upp i veckorna :) jag hade tänkt att vänta till söndag, första advent med detta men eftersom jag jobbar hela helgen så passa jag på då jag slipper stressa. Kommer ändå trötta på skiten i januari. 
Dessutom är det första december på tisdag och det betyder att jag äntligen få smälla i mig massa julgodis. Äntligen! Jag har då klara mitt i två månader :) 


Long time no see

Hallå gott folk! det var längesen jag skrev nu. Mamma ringde mig igår och fråga om jag levde ;) Haha men jodå, det gör jag! Har bara inte haft något att skriva om eller lusten fallet bort ibland som ni vet. 

Men sen sist. Min lördagskväll vart sjukt rolig med mina två älsta vänner. Var hos Viktorian fram till, vet inte när, och när vi väl kom ner till stan hamnade vi på Bj ;) Drack shottar och dansade! 
I måndags var det back to work efter ledig helg. Utbildning och kvällsjobb. Igår var veckans ända lediga dag och den spenderade jag alla vakna timmar i soffan med pjamas och täcke. Så himla skönt att bara få unna sig sånna dagar ibland. Nu har jag tre kvällspass hela helgen och alltid skönt att få ha sovmorgon ;) Idag kom äntligen lite pengar in på kontot och passar genast på att betala hyra och räkningar. Trevlig helg!


Såhär mysig var även Morgan igår ♥

HELG!

    

Hade nog den segaste dagen på riktigt länge på jobbet i går. Absolut ingenting hände. Klockan stod stilla och var längesen man kände så. Var så skönt att få gå hem kl 16 och ta helg. Ledig helg dessutom! Emanuel köpte med sig vin hem och längesen jag drack nu ;) Så detta satt så fint efter en sjutk lång dag.

Hittills idag har jag städat lägenheten. Underbart när det är gjort. Tro mig gott folk. Städar inte lika ofta länge när man bästa vän har gott sönder ;) (jo jag har två dammsugare..) Inväntar päronen och jimmy som ska komma över på middag lite senare idag. Så himla mysigt! :) Bjuckar på hasselbackspotatis och baconinlindad kyckling. Senare ikväll blir det vanlig nostalgi med Viktorian och Viktoria :) Älskar våra kvällar ihop! Man blir 18 igen ♥