Mot jobbhelg!

Tjabba! Fredag idag och jobbhelgen har typ börjar. Skulle ha jobbat till 16 idag men hade sån fruktansvärd mensvärk så kunde knappt stå på benen. Mådde illa så jag skakade. Givetvis hjälpte in alvedonen. Mina kollegor körde hem mig halv 1. Det har aldrig hänt att jag gått från jobbet tidigare pga att man mår dåligt, sen jag började där för snart 4 år sen. Men ligger i sängen och dricker kaffe och ska försöka sov en stund. 

Förresten! Jag kom in på undersköterskeutbildningen! 23 mars sätter studierna igång. En gnutta taggad ;) 

Tisdag-torsdag

Ja gott folk. Dessa tre lediga är snart över. Men visstelsen i Östhammar va lika mysig som alltid. Att få pussa på alla djuren. För själv det får man inte sova ;) Har inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt hemma och tagit hundpromenader. Åkte lite tidigare i morse och var tvungen att flänga fram och tillbaka mellan Uppsala och Knivsta två gånger. Men nu är äntligen gamla lägenheten ur världen! :) Alla nycklar är inlämnade.

Dessutom klippte mamma mig i tisdags. Typ 1,5 dm sönder slitna toppar är borta och jätteskönt så klart ;) Dock måste jag börja fixa håret lite oftare. När det är såhär axellångt så spretar håret åt alla håll. Nu dock har jag precis lockat det. 

Morgonmys

Godmorgon på er folket! Vaknade upp med denna lilla tös i morse. Alltid lika mysigt att ha en varm hund bredvid sig ❤️ Jobbade bara ett långt pass i måndags och är nu ledig tills på fredag. Passa då att åka hem till päronen dessa dagar och bara ta det lugnt. Vi får se vad dagarna har att bjuda på :)