Skogsmulle

Hejsan! Omprovet gick på 10 minuter och om jag inte blir godkänd nu så lovar jag att äta upp en mask. Och ni vet hur mycket jag hatar maskar... Efter omprovet träffa jag Emma för en lunch dejt. Jättemysigt att träffa den pinglan igen. När vi ses är det som om vi lika gärna kunde sätts igår! 

Idag hade jag yttligare en ledig dag. Tog mig en lång sovmorgon, låg kvar och åt frukost och såg serier i sängen. Men trotsade regnet och gav mig ut för att plocka svamp. Vart såklart blöt ända in på kroppen men kom hem med en hel del svamp. Är ju inte van att gå i skogen själv utan hund så det var lite ensamt. Men otroligt skönt :) 

Godkväll


Hej vänner! Här har jag precis landat. I bästa mjukiskläder och paddan. Dagen har varit väldigt lång fast att jag bara jobba till halv 1. Stressen satt i från ett hemskt kvällspass igår, har bara drömt om jobbet inatt och vakna varje timme. Lika stressad idag. Har riktigt ont i kroppen och vill bara sova typ. När jag kom hem städa jag lägenheten, tvätta och gjorde ost-och skinkpaj till middag. Så himla gott! :) Nu ska jag se på Orange is the new black. Omprov och ett kärt återseende väntar i morgon :) 

Selfiestick


Så här sitter han jämt, min goskille. Speciellt när man hellst bara vill koncentrera sig på datorn ;) Jobbar ett kort kvällspass idag. Börjar inte försen kl 16. Så har passat på ta tag i saker nu på förmiddagen. Tvättat, handlat och försökt fått tag på skolan. Vill bara få mitt omprov gjort nu när skolan äntligen har öppnat igen. Har verkligen inte saknat pluggandet nu under semestern men tyvärr måste det göras. Men nu blir det några avsnitt av orange is the new black och lite lunch :)