Långfredag

Tog en rejääl sovmorgon i morse, som vi vanligtvis gör här ;) Gick ner på stan efter frukosten och kika runt lite smått. Ett par vita byxor och en jacka fick följa med hem. Även en jättestor godispåse och påskmust. Vi har laddat för film i soffan ikväll! Innan har vi bokat bord på Höganäs Brasseri, bara vi två :)

 

Skärtorsdagen

Hejsan! Sitter och ser på Efter Tio och ska strax ta bussen till stan och jobbet. Har jobbat kväll mån-tis men igår då jag var ledig. Var dock ganska trött och seg hela dagen. Gick långpromenad med hundarna och mamma, degade i soffan med chokladbollar. Gårdagskvällen spenderade jag på introduktionsutbildning för att övningsköra. Så ÄNTLIGEN har jag det klar. Ska bara betala en liten summa och vänta på ett papper så kan jag äntligen sätta igår! ;) Är egentligen livrädd. Men som sagt. Blir borta hos Emanuel hela helgen. Vi får se vad helgen har att bjuda på. Glad påsk :)

Måndag 25 mars

Goddagens läsare! Är på ett stålande humör idag :) Vilket jag knappast varit på länge. Men nu känns det som saker åter igen börjar ordna upp sig. Idag vart jag uppringd om ett kvällspass och det känns oerhört skönt att åter igen få åka till jobbet i normal tid! Har ändå bokat in några nätter i april. Ska även få ett vik i början av april fick jag reda på nyss. Så just nu kan det inte bli bättre ;) Lönen har också rullat in på kontot i natt så har betalt hyran och andra lite smågrejer. Som sagt ett stålande humör idag :)