Ledig fredag

Fredag! Och den ända lediga dagen på denna vecka. Eftersom jag sov bort förmiddagen igår ställde jag klockan i morse så jag inte skulle sova bort hela denna lediga dag ;) Direkt efter frukosten gick jag till fyrishov och simma en halvtimma. Det känns så skönt att axeln känns så bra! :D Nu har jag städat lägenheten, som vanligt på fredagar. Och ikväll ville Emanuel bjuda mig på restaurang. Han kan när han vill ;) Laddar inför en helg full med jobb!

Sötnosar

Hej gott folk! Onsdag idag. Måste påminna mig själv. Har varit på fel veckodag hela veckan av någon andledning. Jobbade till klockan 13 idag, hämta hundarna som mamma hade på jobbet och nu är jag hundvakt resten av eftermiddagen. Händer alldeles för sällan! Saknar dom jämt. Tagit en vända med dom och nu har vi alla tre hamnat i soffan framför tv. 


Gangsta

Tjenixen gott folk! Från och med denna dag är jag fast anställd på jobbet, och med drygt 10% högre känns allting himla bra just nu ;) Börjat då även på ett nytt schema idag men knappast några större förändringar. Jobbade till 15 idag och gick sen över gatan, fyrishov, där jag köpt ett årskort. Första gången jag tränade i huvudtaget på lite mer än ett halvår. I början gjorde det riktigt ont i armen men det släppte efter ett tag och axeln gick det himla bra med! Vi får se hur mycket träningsvärk jag har om en-två dagar ;) Nyss hemkommen. Ska göra middag strax och betala räkningar. Hadethej!