Fredag kväll

Äntiligen fredag och har inte alls gått bra idag. Mått illa hela dagen och börjar bli förkyld. Men nu väntar en ledig helg med, som vanligt, massa planer. Men kameran följer med mig hela helgen. Lägenten har jag städat och gjorde hamburgare till middag. Nu blir det glöggmys i soffan medans Emanuel får springa till tvättstugan ;) Trevlighelg!

Zaul

Har glömt att visa er det allra nyaste i garderoben. En jättefin svart, spettsklänning från Zaul. fastna för den direkt när jag såg den på MQ. Perfekt klänning till både jul och nyår! Ska även ha den på våran inflyttningsfest på lördag :)

Sjukskriven

I måndags fick jag äntiligen en tid på vårdcentralen och tog en cortisonspruta i axeln. Jag är inget stort fan av sputor precis så var en aning nervös! Men jag överlevde som ni märker ;) och fick en tid till röntgen på ackis för att se så allting verkligen står rätt till. Känns ju som om man måste ha ont så pass länge för att dom ska ta en seriöst. Hur som så gör cortisonen extremt ont efterråt i ca 2 dagar så jag sjukskrev mig någon dag. Har väldigt ont och har bara legat kvar i sängen hela dagen, ätit godis och sätt på alla avsnitt av PH med mina två goskatter :)