Geia Ródou!

Sådärja! Nu har vi landat och startat våran efterlängtade vecka på Rhodos. Sov bara några timmar inatt och gick upp kl 04. Va längesen! Men resan hit gick helt utan problem och hade totalt glömt hur varmt det känns! Va utomlands i ett sånt här varmt land för 3 år sen och det va i oktober. Det va verkligen inte lika varmt och gick med jeans och tjocktröja första kvällen. Men det behövs verkligen inte nu ;) höhö

Emanuel är så söt han. Reseptionisten avslöjade att Emanuel hade betalat spa som vi tänka boka in här någon gång i veckan. Och när vi äntligen klev in på rummet (som för övrigt är hur fint så helst!) så stod det en flaska rosé bubbel, jordgubbar och choklad på ett bord. Vart glatt överraskad och glömmer ibland hur mycket guld han är värd! ♥ Även ett fruktfat, en flaska vin, en ros och lite smått och gott som hotellet bjöd på. Tror detta blir en bra resa ;) 

Efter vi packat upp väskorna och druckit upp bubblet stack vi till poolen. Helt underbart! Havet och poolen går nästan ihop och jättestor pool så man slipper trängas. Trotts att det är två hotell som delar. 
Nu är vi ordentligt soltrött efter ha legat i solen sen kl 14. Nu väntar en dusch, lite spacket och sen kan vi äta middag! Vi tar ett ställe nära idag eftersom vi inte orkar mer. Varit vakna 17 timmar.