Geia Ródou!

Sådärja! Nu har vi landat och startat våran efterlängtade vecka på Rhodos. Sov bara några timmar inatt och gick upp kl 04. Va längesen! Men resan hit gick helt utan problem och hade totalt glömt hur varmt det känns! Va utomlands i ett sånt här varmt land för 3 år sen och det va i oktober. Det va verkligen inte lika varmt och gick med jeans och tjocktröja första kvällen. Men det behövs verkligen inte nu ;) höhö

Emanuel är så söt han. Reseptionisten avslöjade att Emanuel hade betalat spa som vi tänka boka in här någon gång i veckan. Och när vi äntligen klev in på rummet (som för övrigt är hur fint så helst!) så stod det en flaska rosé bubbel, jordgubbar och choklad på ett bord. Vart glatt överraskad och glömmer ibland hur mycket guld han är värd! ♥ Även ett fruktfat, en flaska vin, en ros och lite smått och gott som hotellet bjöd på. Tror detta blir en bra resa ;) 

Efter vi packat upp väskorna och druckit upp bubblet stack vi till poolen. Helt underbart! Havet och poolen går nästan ihop och jättestor pool så man slipper trängas. Trotts att det är två hotell som delar. 
Nu är vi ordentligt soltrött efter ha legat i solen sen kl 14. Nu väntar en dusch, lite spacket och sen kan vi äta middag! Vi tar ett ställe nära idag eftersom vi inte orkar mer. Varit vakna 17 timmar. 

Mot nya äventyr!

Godeftermiddag mina vänner! Har hunnit med en massa ärenden idag som behövdes fixas. Vi är bara hemma en dag till innan vi far iväg tidigt tidigt till Rodhos på onsdag. Ska verkligen bli så otroligt underbart! Katterna har det bra hos mamma och pappa så vi passa på att dom får stanna där denna veckan också medans vi är borta. Idag hade vi en lunchdejt med Emanuels pappa och syster på Hamnpevajongen i Uppsala. Vi passa på att växla pengar och hämta sen mitt nya pass hos polisen. Nu har jag lämnat in en uppgift och förnyat några resept och hoppas att jag hinner hämta ut dom innan vi åker. Ska även passa på att tvätta lite ikväll. I morgon står städning, packning och ett läkarbesök på schemat. Sen är man redo att åka. Som jag längtar!! 

Senast vi var utomlands i ett varmt land va 2013 i oktober. Emanuels mamma fyllde 50 och vi hade en underbar vecka på Kreta! En bild ifrån sista kvällen. 

Leksand!

Hejsan vänner! Vi kom hem ifrån Leksand i söndags eftermiddag. Jag gick direkt till sängen efter ha bäddat rena lakan. Va så slut i kroppen efter denna midsommar helg! Låg och titta på serier hela kvällen med en chokladkaka på magen. 
Men vi hade det jätte bra! Lite sne rövinsfylla i torsdag när vi kom fram och redan första dagen dock ;) Men midsommarafton vart betydligt bättre. Grilla, spela vollyboll, titta på midsommarstångsresning i Gropen, drack och åt sillunch, minigolf, mer vollyboll, bada och verkligen bränt sönder oss kan typ summera allt vi gjorde. Vi hade så fantasikt väder från torsdag fram tills vi skulle åka hem på söndag. Kunde inte verkligen inte ha blivit bättre. Och ett stort tack till alla inblandade. Vart ett fantastiskt midsommar i igen! :) 

Bara några av ett hundra tal bilder!