Helger över

Söndag och sitter åter igen med resväskan fullproppad och ska tåget till Falun. Igår kväll var förväntningarna på en kväll i soffan framför mello med bara massa gott, men vi bjöd i alla fall över några vänner och gick sen till Williams. Lite lagom sådär ;) Halvbakis idag med andra ord. Men hade galet kul hursom! Tackochhej! 

Hemma i Uppsala igen!

Tjabba! Tycker verkligen at ni är helt fantastiska att ni håller uppe mina lilla statistik jag har, fast jag har varit otrolig inaktiv den senaste veckan. All cred till er! :) Det var så otrolig skönt efter en vecka på "Fängelset" att få komma hem, sent igår kväll. Sängarna i Falun är så hårda så går inte en morgon utan att man har ont i rygg och höfter. Att få slippa den cellen asså! Idag sov vi ut ordentligt. Handlat mat och varit på stan en kortis. Är hemma nu igen och tänkte plugga några timmar. Yey. Blir super god middag ikväll och bara massa glass och godis framför tven. Ska verkligen gotta! :D Har inte gjort det på hela veckan nu.Vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Ska tillbaka till helvetet i morgon igen och bara mala igenom hela nästa vecka. Redan på onsdag är det halkbana och teori provet på torsdag. Sen hoppas vi på en lite lugnare fredag och helg! Hörs gott folk :) 

Jag lever!

Hejsan! Ville bara tala om att jag lever ;) Men här är man verkligen inlåst i en cell om dagarna och bara plugga och plugga. Vandrarhemet vi bor på är ett gammalt fängelse. Det var en stor skräckblandad förtjusning när man kom hit i söndags. Men redan på tågstationen träffa jag två tjejer och en av dom blev min rumskompis. Tack lov för det för här törs jag fan inte sova själv ;) Man gör ingenting annat än plugga, kör, äter och pluggar om dagarna. Men det är redan onsdag idag och jag åker hem under helgen så tiden springer ändå förbi. Strax ska jag iväg på en körlektion igen. Hadethej! :)