Julbord

Julbordet igår var helt fantastisk! Svingod mat (givetvis) och en jättefin lokal. Live musik och så himla mysigt stämning! Absolut, hittills det bästa julbordet :) Spymätta åkte jag och Emanuel tillbaka till Uppsala och hamnade hos Johan. Drack och tog taxi till Interpool. Standard. Är så otroligt nöjd med mig själv att jag drack precis lagom ;) Har en förmåga att spåra ur. 

Idag är det bara slappsöndag. Och första advent dessutom. Men medans alla andra har det då jävla adventsmysigt har vi bara sovit, handlat mat, packat ner köket lite och nyss knackade bakispizzan på dörren ;) 

Trevlig helg från oss!

Goddagens! Lördag idag och i morgon är det första advent. Är lite putt att jag inte kan julpynta. Allting är i lådor och resten ska ändå packas mer snart. Kom nyss hem till päronen i Östhammar. Umgås lite ska vi göra och äta julbord ikväll. Så mysigt! Är hungrig redan nu ;D Åker sen vidare på förfest och andra roligheter i Uppsala. Hörs i morgon! :) 

Lång helg

Tjenis! Äntligen helg för mig! :D Är ledig fredag, lördag och söndag. Hur skönt!? Dom senaste kvällarna på nya schemat har gått jättebra men fy så trött jag är när man äntligen får gå hem. Idag hur som så har jag storstädat. Har visning ikväll så hela lägenheten har fått sig en omgång ;) Fått undan lite lådor så man kan ta sig fram. Men just nu- det här!