Juldagen/Annandagen

Hallå! Julhelgen/jobbhelg en är över och kände mig så pigg i söndags efter jag slutat i söndags och va så längesen jag unnade mig ordentligt med kompishäng. Insåg att jag inte gått ut sen i september. Dessutom va det ju juldagen. Allting talade för en utgång med inställning på att ha sjukt kul! Vilket jag verkligen hade! Vi förade hemma hos Johan och hamnade på Flustret. Hade en galet rolig kväll med väldigt mycket alkohol 😁


På Annandagen va vi lediga båda två och hade bokat bio i Mall of Scandinavia med några kompisar. Vi gick runt en stund innan filmen. Men resten av Sverige va där på mellandagsrean så vi gav upp ganska fort. Vi såg Star Wars på IMAX. Filmen var okey.. 

Julafton

God jul alla mina vackra läsare! Ni är inte många men väldigt trogna 😉 Hoppas ni än så länge har en jättefin julafton. Själv har jag för ca en timme sen slutat jobba. Har varit en stressig dag när hela avdelningen ska åka hem till sina familjer. Skönt men stressigt blir det! 


Har laddat upp med glögg, pepparkakor och kaffe till Kalle Anka som börjar snart. Sen älskar jag "Kan du vissla johanna" och missar det väldigt sällan 😉.  För några dagar sen tyckte jag att det skulle bli galet skönt att få vara själv och bara glo på tv på julafton. Det tycker jag absolut inte idag. Idag är det tråkigt och deppigt att va ensam. Saknar min familj och avundas er som får umgås med eran! (Puss mamma! ❤) 
Men det är bara att knega på och tjäna pengar istället 😉 

God Jul!

Dan för doppardagen

Usch jag ser sliten ut! Men bjuder er på det. Jag är dock inte alls sliten. Bara sjukt jäklar trött! Det var längesen jag hade väckarklocka på halv 06 bara 😉 Hade ett kort pass på jobbet fram till kl 13. Så ska inte klaga egentligen. 


Jag hade behövt en powernap när jag kom hem men lägenheten såg för jävligt ut med sand, grus och kaffe fläckar precis över allt 😉 Så jag har städat, tvättat och stryckit sen jag kom hem. Precis tagit mig en dusch och ska spendera hela kvällen i morgonrocken. Emanuel har precis åkt iväg för att fira jul i Lidköping. Själv får jag va gräsänkling hela julhelgen. Deppigt.