Lördagkväll!

Bästa med att va ledig endå ;) Dock vill jag ha sol! Solen har förmåga att gömma sig när jag är ledig tror jag. Sitter i soffan, precis hällt upp ett glas iskallt rosé. Lite körsbär och vattenmelon till. Väntar några få kompisar hit. Sen ska jag träffa Ingrid på stan lite senare för mer vindrickande. Hör av er om ni har tråkigt! :D 

Släktträff

Lördagen vart himla lugn och skön ändå! Mitt rastlösa ego har förmåga att få lite panik när jag inte har några planer! Skönt säger andra, panik säger jag. Jag är dålig på att ta det lugnt och inte göra något. 

Hursom så åkte vi till Östervåla idag. Emanuels mormor fyllde år och vi fira även morsdag. Drack kaffe, fika och hälsa på släkt. Vart inte så långvarigt. Medans dom tände grillen åkte vi hem. Martini kan inte vara utan mat så länge. Nu har vi handlat veckans mat och precis ätit oss mätta på hamburgare! 

Martini är hemma! ❤

Hej vänner! Min lugna vecka denna vecka och är ledig fredag till söndag denna helg! Vilket känns så skönt. Dock hade såklart vädret kunnat vara bättre måste jag säga. Har skrivit prov i morse och håller bara tummarna på det går bra. Bara städat sen jag kom hem. Nu ligger jag äntligen på soffan, ställde nyss in kvällens planer och ska bara slappa resten av kvällen! 

Om ni är nyfikna på hur det går med våran Martini så går det bra! Hade så ont i magen och så nervös tills dom äntligen ringde och tala om att hon mådde bättre och att dom va säkra på att inget satt fast i magen eller tarmarna. Hon hade fått en försurning i magen av troligtvis förgiftning. Men från vad förblir en gåta. Kommer aldrig, aldrig mer köpa något annat än rosor och ställa på bordet. Dom vet jag att dom inte är gifta på något sätt ;) 

Hursom så fick Martini komma hem igår och hon mår bra. Mycket piggare tjej. Hon ska ha medciner två gånger per dag och äta ofta och lite. Precis som när man har magkatarr ;) Vi är så glada att hon mår bra och ska så fort som möjligt försäkra dom. Hahah!