Fredag 29 januari

Tjenis! Idag är det fredag och jag börjar min första jobbhelg på väldigt länge. Har varit sjuk så mycket så har varit hemma dom senaste jobbhelgerna denna månad. Jag har tre pass 16-21 i rad i helgen och det passar perfekt för mig när man jobbar helg! Långa sovmornar och lugna kvällar. Hur skönt som helst! :) Idag däremot var jag på skolan kl 09. Skrev som sagt prov i Etik och människans livsvillkor. Ingen aning hur det gick, men det kändes okey. Ordbajsa hela provet. Håller tummarna på att jag blir godkänd och kan släppa detta flummiga ämne.

Va hemma igen vid halv 13 efter snabbt kollat igenom lite reaor på stan. Kom bara hem med jättefina panelgardiner till vardagsrummet. Nästa vecka kommer våran nya soffa och är så taggad på att få lite andra färger här hemma och göra om lite smått. Ska även köpa nytt soffbord tids nog ;) Dessutom får det gärna bli vår!

Sova, plugga, sova

Goddagens mina pärlor! Veckans ända lediga dag idag och tog mig reäl sovmorgon och vaknade halv 11. Otroligt skönt. Ätit onyttig frukost och gick tillbaka till sängen och nyss läst ut kursliteraturboken i ämnet Etik. Har pyjamas kvar och det ska jag ha hela dagen. Så onajs med jeans när man ändå bara går hemma! ;) Har spöregnat och snöat om vart annat hela förmiddagen. Men nu sprack det äntligen upp. All snö är borta och det får gärna vara 5 plus grader för min del ;) Blir nog en promenix framåt kvällen :) Men nu ska jag forsätta mitt pluggande om Etik om moral. Så himla piss tråkigt... Men i morgon har jag kompat. Börjar kl 16 istället för 13 och har prov på morgonen. Wish my luck!

Mot friskare tider

Hejsan! Ända sedan i Lördags har jag sovit. Söndagen vart hela dan i sängen, gick och la mig kl 18. I måndags borde jag ha stannat hemma. Mådde verkligen inte bra.. Men jag tog Alvedon hela dan och tog mig igenom hela jobbdagen. Somnade kl 20 på kvällen. Och det var verkligen behövligt, mådde betydligt bättre i går :) Idag hade jag äntligen sovmorgon och unnade mig frukost i sängen. Var längesen tyckte jag ;) Duschat, fixat mig och jobbar en lång kväll idag. Men ska sitta på utbildning halva passet. Hoppas det ger något! Önskar er en bra dag :)