Den sista oktober

Tjenis! Mår betydligt bättre idag och det måste absolut vara alla jäkla apelsiner jag tryckt i mig! Sovit över 12 timmar i natt har jag också gjort. Försökte kolla på film igår kväll men huvudet var som bumull och orkade inte hålla ögonen öppna och klockan hann inte änns bli 20. Har inte sjukskrivit mig idag så det betyder att jag MÅSTE jobb i morgon. Har dock ett kvällspass så det ska nog gå. I hope. Nu ska vi strax ner till Ica och köpa mer C-vitamin. Tjing!

Från Nelly.com

Ja det kan ni er fan på att jag åter igen har klickat hem dessa två par! Båda ifrån Nelly.com 299kr och 250 kr. Med 100 kr rabatt. Så här blir det helt enkelt när man ligger hemma, sjuk och uttråkar och tycker synd om sig själv. Men detta kan vi i alla fall låssas att jag var värd ;) Var ju på rean för tusan!

Ingen förkylning utan choklad

Hejsan! Nu har jag tagit ett braek från jobbet och laddat upp med allmänt bra att ha grejer när man är dunder förkyld som jag just har blivit. Efter jobbet i söndags drog jag ett träningspass som var så skönt att avsluta veckan med, men dagen efter vaknade jag i detta tillstånd. Nu är jag visseligen ledig i två dagar och hoppas på att piggna till. Igår hade jag inte samvete till att ringa och sjukskriva mig så gick nog med lite feber i stort sätt hela dagen på jobbet. Men som sagt! Jag kom precis hem från Ica med apelsiner, passionsfrukt, blåbärskräm och givetvis choklad! Det blir film dessa två dagar. Här ska kryas på!