Semester!

Veckan och den eviga jobbgelgen är äntligen över! Kl 16 fick jag sluta lite tidigare. Stämpla ut och äntligen hoppa av lycka för att semestern äntligen är här! 😃 Det har varit en lång och tuff vår på många plan på det nya jobbet så detta är verkligen obeskrivlig skönt. I 4 veckor ska jag äntligen få vila, hinna med att träffa folk och njuta av sommaren. Det bästa å nog ändå att vi har 4 veckor tillsammans detta år. 

Nu står Emanuel vid grillen och vi ska fira semester med super god mat 😋 

Plockade och smakade på dom första hallonen som har kommit på balkongen. Vansinnigt goda! 😊

Lördag 15 juli

En ledig lördag mitt i allt jobb. Riktigt skönt att äntligen få vakna upp till en ledig dag. Dock jobbar jag i morgon igen. Det blir så när man byter bort en lördag för att gå på bröllop. Nästa vecka kan inte mer eller mindre beskrivas som intensiv och galet mycket jobb. Jag förstår igentligen inte hur jag orkar! Men det är allra sista veckan innan semester. Nästa söndag får vi 4 långa veckor tillsammans. Jag längtar så mycket så jag blir nästan lite tårögd ;) 

Men idag hade vi en brunchdejt på ikea med jocke, jennifer och Noel. Så otroligt gott och mysigt sätt att starta dagen på! Gick även en sväng runt i varuhuset. Köpte med lite smått och gott. Två nya badrumsmattor, en kudde och nya matlådor. Lämnade av Emanuel hos Johan och jag är själv resten av dagen. Låg en kort stund på ballkongen innan solen försvann. Tog en nap istället. Nyss vaknat och ska försöka städa lite innan jag klirrar hemgjord pizza till middag :) Önskar er en trevlig helg! 

Köpte även med mig jordgubbar hem till kvällen. Är ju så obeskrivligt gott! 

Ledig dag!

Denna lediga tisdag spenderades hemms hos Jennifer och sötnosen Noel. Var EVEIGHETER sen vi fick till en dag att ses. Så idag var verkligen på tiden! :) Jennifer bjucka på massa gofika och vi prata igen massa tid. Tog en långpromenad och hängde sen en stund i parken utanför för att vila fötterna. Det sprack upp och vart riktigt varmt ute. Åkte hemåt vid 16 tiden och nyss satt igång med middagen. Så otroligt mysigt att få ta igen tiden tillsammans och så skönt att ibland så behövs det inte mer än så ♥