Glad Halloween

Happy Halloween allihopa! Min feber kröp ur kroppen igår men nu rinner näsan. Och har säkert snyttit ut halva hjärnan. Men detta kan jag leva med ;) Jobbigare att ha feber, anser jag. Är ganska pigg idag och friskskrev mig i morse. Så i morgon jobbar igen. Men har ändå bara ett kort kvällspass. Men har tryckt i mig flera ipren och köpte nässprey i morse. Så det bidrar väl ;) 


Jag har annars precis förberätt middagen, kycklinglasange. Emanuel farmor, farfar och faster är i Uppsala så dom kommer hit en sväng på en kopp kaffe lite senare idag. Ikväll ska vi åka till Rasmus och sarah på inflyttingsfest/halloweenfest. Jodå. Ni tycker kanske att jag ska vara hemma och ta det lungt när jag är sjukskriven ifrån jobbet. Men ni som känner mig, ni känner mig ;) Hoppas på lite bilder ifrån kvällen lite senare! :) 

Pumpan hos päronen // super söta spöken kocken på jobbet hade gjort till idag

Förkyld, igen.

Hej vänner! Så här vacker och pigg är jag idag. Typ not. Hade tänkt att satsa på jobbet idag men febern satt fortfarande i så var igentligen tvungen att sjukskriva mig idag och i morgon. Känns seriöst riktigt pissat för hatar att vara sjuk! Men att jobba så nära människor som har sämre immunförsvar så är det lika bra att vara hemma. Så, ska bara försöka krya på mig fram till söndag. Kom med förkylningstips ;) 

Torsdag 29 oktober

Hejsan! Gårdagens var minst sagt händeserik. Både på gott och ont tror jag. Var som sagt upp till Gränby C och gjorde bland annat en synundersökning. Jag är översynt och bör ha glas ögon när jag läser både på långa och korta avstånd. Vilket jag nästan hade kunnat gissat på. Men nu finns det på papper och ska jag kolla ut något snyggt par lite längre fram. Traska runt lite på gränby innan jag skulle till tandläkaren i Årsta. Inhandla lite på badyshop och en ny gardin till köket jag ska ha i jul.

Hade inte heller några hål, Knappt tandsten sa hon. Vilket jag tyckte va helt otroligt när killen för två år sen klaga på att jag drack ALLDELES för mycket kaffe och inte använde tandtråd för tandsten. Så det var skönt att höra! Idag hörrni mår jag bajs. Igår kväll sa det PANG och jag vart förkyld. Igen. Har jätte ont i halsen, ont i hela kroppen, feber, ont i huvudet och täppt i näsan. Jag har tusen saker att göra idag och vill verkligen inte vara sjuk just nu. var tvunga att frosta av frysen, tvättat och vi har knappt någon mat hemma. och att gå och storhandla när man mår skit är ingen höjdare direkt ;) Ligger efter i plugget sjuuuukt mycket så skulle verkligen behöva jobba mig ikapp dessutom! Skit för denna dag.