Lördagskvällen


Denna bild är ifrån igår kväll hos Viktoria. Va roligt att umgås med vänner efter en sån slapp vecka ;) Drack drinkar och gick senare ner på stan. Tog onödig taxi till Bj och dansa. Hade en sån sjukt rolig kväll och det behövdes verkligen! :) Världens bästa enegiboost ♥

Idag mår jag bra trots omständigheterna. Var uppe med tuppen redan kl 09. Efter en resorb och ipren förstårs ;) Har packat hela dagen. Det är ju nästan helt otroligt hur mycket grejer som måste ner i väskor och kassar. I morgon åker vi till Rävsten med Jocke och Jennifer. Har längtat efter det sen vi åkte hem därifrån förra året. Vi blir borta hela långa veckan och det ska bara njutas! Ingen 3G där inte! ;) 

Lidköping

Förra veckan i Lidköping va mysigt. Vi kunde dock ha fått lite bättre väder tycker jag. Solen sken men det blåste så kallt. Vi hade inte mycket planer för veckan än att bara umgås. Vi tog det mest bara lugnt i stugan och bara slappa. Gjorde det vi kände för :) Precis så semestern ska vara! Bjuder på en bildbomb! 

Den 6 juni

Thihi jag har glömt att tala om en sak! Dom flesta vet detta nu såklart. Men vi valde att vänta för att säga surprise till både familj och vänner. Men den 6 juni fråga Emanuel mig om vi ska förlova oss. Detta har vi prata om länge så golvet försvann inte under fötterna på mig precis ;) Men överlycklig för att äntligen ha en fin ring på fingret! :) Vi fick ringarna i onsdag.