Friyey!!

Phu! Vill börja med att bara pusta ut! Denna veckan har varit så intensiv. Men fyfasiken va kul jag har, redan, på jobbet! Det är långa dagar 07.30-16.30. Måndag till fredag. Vilket jag inte alls är van att jobba. Men detta varar alltså bara dom första 5 veckorna till slutet av maj då jag går intrudution på ulftraljud. Jag har lärt mig så mycket den första veckan och börjar äntligen hitta på avdelningen ;) Eller något sånär iallafall. Är glad att jag hittar ner till omklädningsrummet varje dag ;) Men den första veckan har varit väldigt basic med rutiner, enkla uppgifter och att bara observera vad en undersköterska gör. Har somnat kl 21 varje kväll. Så himla slut i huvudet med så mycket intryck. Men nu är det fredag! Och jag har ledig i 3 hela dagar. Fy fasiken va jag ska sova i morgon! 

Fick detta fina kort på posten i dag. En kollega som tackade för blomman och chokladen jag lämnade i söndags. Så himla söt :) 

Nytt jobb, nya rutiner

Wow vilken dag säger jag bara! Jag har nog aldrig hört så många ord som jag inte kan på en och samma gång. HERREGUD! xD Skämtosido. Får jag säga det själv har jag verkligen gjort mitt yttersta och det gick himla bra  idag på nya jobbet. Det har varit väldigt mycket information idag, datautbildningar och bara det att lära sig hitta runt! Fick även jobba en hel del på golvet och in action. Att ta emot patienter och förbereda. Ni hittar mig alltså på röntgen :) Det var också väldigt mycket basic vart man hittar saker och hur olika rutiner ser ut. När klockan slog 16.30 va dagen slut och huvudet kändes som en köttkvarn. Visste inte änns vilken fot som hörde till rätt sko när jag böt om. Va längsen jag kände mig så här ny och otroligt osmidig. Men vill också säga att jag har haft så otroligt kul idag! Och detta känns så himla bra! :) Saker kommer falla på plats tids nog och kommer gå som en svans bakom någon i 5 veckor så jag har tid att lära mig. 

Nu ligger jag i soffan. Fått i mig lite middag och gjort i ordning massa matlådor. Nu ska jag inte röra ett finger och kommer sova som en klubbad säl inatt. Samma tid i morgon igen :) 
Morgan kom och kröp ner hos mig för en stund sen. En riktigt mys- kille ♥

Mitt nya äventyr

Godmorgon vänner! Jag har sovit som en prinsessa inatt och helt underbart att vakna utvilad och pigg! Trotts att man gick upp 05.30. Är full av energi och jätte taggad på nytt jobb! Som börjar idag. Känns väldigt spännande. Igår där emot hade jag en ledig dag. Men hade ganska svårt att sitta stilla och varva ner när nervositeten smög sig på. Men idag är det dags! Vi får se hur trött jag är ikväll 😉 Annars får ni en uppdatering få hur det kändes och hur det gick. 


Eftersom jag måste släpa på skor och grejer känns det som om jag har halva lägenheten med mig idag . Jag blir nog smidigare med tiden 😉