Ett tag sen sist..

Ja, jag lever. Har haft så mycket annat i huvudet dom senaste dagarna men att ta en bloggpaus är jag urusel på. Vill ständigt skriva av mig! Julen är över och det kommer upp bilder ifrån mitt julaftonsfirande med familjen inom en snar framtid. Emanuel och jag flyttade in i nya lägenheten i lördags. Allting gick super duper bra. Vi har redan fått upp en himla massa lådor. Även en sväng till Ikea för några nya möbler har vi hunnit med ;) fast vi bara bott i lägenheten i två dar stor trivs jag. Finns inte ord för hur fint det är annat än att det är så himla fint ;) 

Dan för dan före doppardan

Tjabba! Som vanligt var denna jobbhelg över lika fort som den kom. Idag har jag varit ledig hela dagen. Tog en sovmorgon och åkte sen till Knivsta. Packa upp lite lådor och en hel del av porslinet. Allting är då fint! Kan knappt bärga mig till alla större möbler kommer på plats nästa helg! :) Pysslat hemma nu en stund. Tvättstuga en sista gång ikväll och ett kort jobbpass i morgonbitti . Åker sen hem till päronen och firar jul! :)
 
Martini är en frusen tös ;) 

Nya lägenheten

Tjabba! Igår fick vi äntligen våran nya lägenhet! :D Åkte till knivsta i snöväder på förmiddagen och skrev på alla sista papper, fick nycklarna och vi fick äntligen stiga in i lägenheten. Jag tycker redan att vi bor fint, men detta! Redan i morgon flyttar Emanuel lådor ned son pappa och resten tar vi nästa helg. Längtar ihjäl mig! :D Nu ska jag strax ta mig till jobbet med huvudvärken från hell.