Skål för oss!

Har haft en sjukt stressig dag. Eller flängit iallafall. Jobba till 13 och brandutbildning till kl 16 direkt efter det. (Oj vad jobbigt det lät då, tänker ni) Hur som, när jag kom hem hade Emanuel köpt god champagne att skåla in den nya lägenheten med :) Han var och skrev på papperna idag. Värt att skåla för! ;D Så glad för att vi gör detta tillsammans :') Nu har vi köpt gott på Ica och ska bara slappa i soffan resten av kvällen. Laddar för helgen för fullt! :D 

Boooom!

Okey, nu kan jag inte hålla mig längre! Jag släpper bomben! :D Emanuel och jag skriver på papperna imorgon för våran nya lägenhet i Knivsta! Vi hittade en drömlägenhet som uppfyllde alla våra krav och detta kunde seriöst inte bli bättre! :D Vi kommer flytta dec/ januari och jag vill börja packa redan nu! Detta kommer att bli så himla bra och är så lycklig! :)   

Uppsala runt

Tjabba! Är helt slut efter den här dan. Ingrid jag har flängt runt i stan och handlat inför lördag, som jag skrev tidigare. Fick hem allting vi skulle och även lunch som vi åt hos Ingrid. Bara satt och snack skit i ett par timmar :) Har varit hemma en stan, bilat och sätt senaste avsnittet av PH. Nu lite middag i all ensamhet innan vi åker på åter en visning i Knivsta :)