En dag i skogen

Har precis satt röven i soffan och kommit hem ifrån skogen med mamma. Vi hade bestämt att ses på vårt vanliga ställe och ta en tur där i skogen. Men eftersom bilen gick sönder som sag, är man behöver den känner man sig ganska strandsatt ändå ;), så hon kom över hit istället. Det tog ett tag innan vi hitta ett bra ställe men vi hitta till slut en jättefin skogsväg att knata på. Inte mycket svamp i knivsta eller, men en lite skara svamp kom vi nog hem med ändå. Ganska trötta i fötterna också ;) Ikväll ska jag göra stektsvamp på toast, hur gott som helst! 

Berg-och dalbana

Fick en lite berg och dalbana till dag igår. Va ledig och säg något som inte hände. Lönen va ett skämt. Allting försvann på räkningar och hyra. Kan tala om att vara sjukskriven är inte lätt. Först och främst mår man inte bra. Jag har en ständig trötthet som kan komma i stora vågor ibland. Jag har ångest och svårt att andas ibland. Och det blir inte lättare när man inte får pengar att leva lite med. Men ärligt, jag har världens bästa människor omkring mig ♥ 

Efter en lång dag och Emanuel kommit hem. Köpte vi med mat från Chopchop och åkte hem till Jocke och Jennifer. Då braka bilen ihop. Helt stendöd. Vi va ändå inte ett dugg förvånade. Ärlig detta kom inte som en chock, inte med den historian vi har med våra bilar xD Jag är glad över att det hända precis nedanför vännernas lägenhet och inte mitt på motorvägen i 110 km/h eller på ett annat dumt ställe.
Hur som åt middag och vart bjudna på fika. Fick även gosa med Noel hela kvällen. Nu är jag helt barnsjuk och fick en sån mysig kväll trotts omständigheterna ;) 
Tack och lov fick vi skjuss av svärfar hem igen och bilen står där den står. Imorgon bogserar vi den till en verkstad..

Måndag 26 september

Hejsan! Jag fick en lika trött och skön söndag. Det var gårdsstädning i området och har alltid varit något anti med detta. Men det var även första gången jag faktiskt kunde vara med också. Emanuel lät jag sova bort den, den här gången ;) Tyckte det va hans tur. Men det var faktiskt himla trevligt. Att se sina grannar och lära känna dom en aning. Blir bättre gransämja då, haha ;) Så jag låg i häcken hela söndag förmiddag och rensade ogräs. Vuxenpoäng tycker jag allt ;) Att gå på städdagar. Efter att dom hade bjudit på grillad korv (klassiker..) så åkte vi till Ica Maxi och handla veckans mat. Resten av dagen låg vi bara i soffan och gjorde inget annat. Uppskattar verkligen att jag äntligen tar mig an att få ta det lugn när jag vill och kan! 

Idag är det måndag igen. Men eftersom mitt schema faller sig så bra den här veckan så slutade jag redan kl 13 idag och får njuta av 3 lediga dagar till. Jobbar inte försen på fredagmorgon igen. Jodå. Men jag har lämnat in dom sista uppgifterna som va halvklara nu på eftermiddagen. Nu har jag bara två uppgifter kvar som jag ska göra klar dessa lediga dagar. Jag tycker nog att jag betar av detta i rasande tempo nu. Snart. Bara. En. Kurs. Kvar! 

Måste även dela med mig av en länk som min svärfar hade delat på fb i helgen. Tyckte den va så klockren och den beskriver verkligen mycket för en som har utmattningsyndrom. Finns mycket jag länge inte kunnat sätta fingret på som den här bruden beskriv så exakt. 

Kolla in hennes inlägg här!