Den sista oktober

Tjena hörrni! Mina utslag och kliandet har inte försvunnnit och om det inte blir bättre av en ny ansiktskräm, som jag använt länge ifrån Body shop, vet jag faktiskt inte vad jag gör. Jag har haft allergisk reaktion förr men har aldrig haft sån klåda i hela nyllet och ögonen. Ska jag vara ärlig är jag livrädd för om det är Morgan. Skulle gråta blod.. Jag har haft katt hela livet men aldrig en innekatt. Googla att ickekastrerade hankatter är värst för kattallergiker. Dock är sibiriska katter (som Morgans mamma är) är väldigt allergivänliga. Vi får vänta och se...

Sen jag kom hem från jobbet hursom så har jag pysslat och packat upp lite. Hittade en Samsung platta som seriöst låg i en låda och skräpa ;) Vilket den gjort länge. Nu har jag beslag tagit den istället! Har fått spisen fixad och nu funkar äntligen alla plattorna. När Emanuel kommer hem ska vi hem till hans pappa för en middag med lite av hans släcktingarn :) Längtar som sjutton till helgen där massor av planer väntar :)

Lazy

När man har haft tusen saker i skallen dom senaste två månaderna känner man man sig extremt raslös när allt bara är klart och flyttat! Men då är väl tiden för att komma ner i varv istället. Längtar till dom öppnar gymmet här så kan man äntligen känna sig lite piggare. Jobba till kl 14, hamnade direkt i soffan och var underbart att mötas av en pigg liten krabat när man kom hem som kom springades :)  Var två månader sen man fick vara med om det! Har hur som hellt suttit med en jobb ansökan i över en 1,5 h nu. Det är sjuk jobbigt att söka nytt när man trivs (påsättochviss..) med sitt nuvarade. Om det inte vore så tugnt.. 

Tisdag 29 oktober

Tisdag idag hörrni. Får er som missat det ;) Har haft två lediga dagar nu efter en hel helg på jobbet. Igår kom morsan över med två yrväder och vi övningskörde en sväng på staden och gick en promenad på Berthåga kyrkogård. Det är alltid lite mysigt att bara gå och läsa på gravar och se hur fint folk har gjort det. Farmor sa "Blommor är för levande inte döda" Klocka ord om man frågar mig!

Idag hade jag yttligare en tid hos sjukgymnasten för axeln som ännu inte är helt okey. Så var tvungen att ta mig till österbybruk på förmiddagen, fick lite övningar jag ska göra och sen hem igen. Annars vill jag bara tillägga att det känns bara bättre och bättre. Ätit lite lunch och nu gör jag allt för att inte hamna i soffan. Bortsätt ifrån vissa dagar så hatar jag att BARA ligga i soffan och slöa. Vill ta vara på den lediga dagen! Känner verkligen för en PW men vill verkligen inte i detta skit väder och korven har varit ensam nog i dag.