Ulva marknad

Har precis kommit hem ifrån en sväng till Ulva Marknad. Så mysigt att bara gå runt och kolla. Det var inte så jätte mycket att se på men vi kom mest hem med mat ;) Honung, sylt, rökt korv och salami och hemgjorda munkar :) Slö tv nu innan jag tar mig till jobbet i eftermiddag för ett kvällspass. 

Laddar om

Tjabba! Jag har nästan inte bloggat på en hel vecka. Men har verkligen haft fullt upp. Jobbat och tränat, om vart annat. Igår var jag ledig och passa då på att städa, träna och gick sen ut på middag med några ifrån jobbet. Åt och tog några glas på Terassen. Super trevligt! :) Träffa sen Viktorian en stund och tog ett glas på Pitchers. Som sagt så har jag haft fullt upp. Men idag har jag landat. Sov till 10, såg en film, gått en blöt promenad och plocka blommor. Konstigt nog tycker jag det är så mysigt! :) Nu en kopp varm choklad och slö häng framför tven. Så skönt att bara en dag men gör ingenting :) 

Sats

Jag har äntligen tagit ändan ur vagnen och skaffat mig ett gymkort. Splitternya sats-gymmet som ligger seriöst 3 meter utanför porten. Så inga ursäkter denna gång ;) har länge funderat på om min axel klarar av att återgå till gymmet men tror att detta kommer att funka fint! :) Nu en film och en jäkla massa onyttigheter :D